HR organizer is Belgisch

HR organizer is webbased HR Software die speciaal ontwikkeld is voor HR-managers en recruiters.

 

 

HR organizer is meer dan cloud software, het is ook een dynamisch team dat ondersteuning biedt voor uw specifieke behoeften en er altijd is om u bij te staan.

De redenering achter de software is u een tool aan te bieden waarmee u tijd wint en waarmee uw administratieve taken geautomatiseerd worden. Via een gebruiksvriendelijke tool brengt u structuur in uw HR afdeling.

  HR organizer is de naam van de cloud software die aangeboden wordt door 3G-Plus bvba, gevestigd te Tervuren. De firma werd opgericht op 19 mei 2000 en geregistreerd in Brussel. Het cloud platform bestaat sinds 2011 en de naam "HR organizer" werd in 2012 als merknaam gedeponeerd. Als  typisch Belgisch familiebedrijf zijn we trots op ons product dat volledig in België gemaakt en ondersteund wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

HR organizer ontvangt u graag op verschillende beurzen.

HR XPO is de nieuwe vakbeurs voor oplossingen en diensten voor personeelsbeleid. HR XPO presenteert een aanbod van ruim 100 leveranciers van oplossingen en diensten binnen de sectoren: werving & selectie, compensatie & benefits, personeelsbeheer, opleiding & training en ondersteunende dienstverlening.

Ook op de volgende editie van HR XPO zal HR organizer aanwezig zijn.

 

 

 

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Bij HR organizer is er plaats voor mensen met een passie voor HR.  

We zijn ervan overtuigd dat aanstekelijk enthousiasme en een positieve ingesteldheid moeten primeren op kennis en ervaring.

We gaan dus eerst op zoek naar medewerkers die passen in onze no-nonsense ondernemerscultuur. Zij vormen namelijk de basis voor onze verdere groei. Om de tred te houden met de ontwikkelingen op de markt wordt vanuit HR onophoudelijk gewerkt aan alle randvoorwaarden die maken dat HR organizer een aantrekkelijke en competitieve werkgever blijft.

 

     
           

Inside sales

 

Front-end

 

PHP Back-end

 

Ben je gepassioneerd door het geven van sales support en heb je graag contact met klanten voor het opbouwen en onderhouden van lange termijnrelaties? Ben je een durver die autonoom ...
 

 

Wil jij meewerken aan het succes van HR Organizer (PHP webapplicatie) en wil je deel uit maken van een dynamisch team dat zich dagelijks bezig houdt met de nieuwste technologieën ...

 

Je bent verantwoordelijk voor de programmatie van een PHP webapplicatie voor HR managers en recruiters van toonaangevende bedrijven. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, bestaande ...

 

Bekijk vacature

 

Bekijk vacature

 

Bekijk vacature

 

 

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer.

Staat jouw vacature momenteel niet in de lijst? Laat dan jouw cv en gegevens achter dan kom je in onze wervingsreserve.

 

 

     
Hulp nodig ? Service partner HR organizer Features
Bel 02 768 08 03
of stuur ons een e-mail

 

 

Home
Hoe werkt het?
Hoeveel kost het?
Over HR organizer
Vacatures
Contact
Careersite
Prijslijst careersite
Software
Prijslijst software
Inhoud HRO


 


Alle prijzen vermeld op deze omgeving zijn exclusief BTW.
Gebruik van deze website betekent dat u onze algemene verkoopsvoorwaarden
accepteert. Om u beter van dienst te zijn maakt HR organizer gebruik van coockies.

© 2017 - HR organizer Cloud Software